|
Річний план державних закупівель
|
|
|
|
|
|
ЗАТВЕРДЖЕНО |
|
|
|
|
|
|
|
|
Наказ Міністерства економіки України |
|
|
|
|
|
|
|
26.07.2010 № 922 |
|
|
|
|
|
|
|
|
(у редакції наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі |
|
|
|
|
|
|
України від 27.12.2011 №428) |
|
|
|
|
Із змінами і доповненнями, внесеними наказом Міністерства економічного |
|
|
|
|
розвитку і торгівлі України від 27 грудня 2011 року №428 |
|
|
Річний план закупівель на 2014 рік |
Володимир-Волинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів |
"Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки"(13353993) |
№п/п |
Предмет закупівлі |
Код КЕКВ (для бюджетних організацій) |
Джерело фінансування |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
Процедура закупівлі |
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі |
Підрозділ(и) (особа(и)), яких планується залучити до підготовки документації конкурсних торгів (запиту цінових пропозицій, кваліфікаційної документації)) |
Примітка |
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 |
10.51.3 Масло вершкове та молочні пасти |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
2 |
10.51.1Молоко та вершки, рідинні, оброблені |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
3 |
10.51.4 Сир сичужний та кисломолочний сир |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
4 |
10.20.1 Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
5 |
10.13.1 Консерви та готові страви з м'яса, м'ясних субпродуктів чи крові |
2230 |
місцевий бюджет |
|
запит цінових пропозицій |
листопад 2013р. |
|
|
6 |
10.11.3.М'ясо заморожене та заморожені харчові субпродукти; м'ясо та харчові субпродукти, інші |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
7 |
10.71.1 Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Затверджений рішенням комітету з конкурсних торгів від 06.11.2013 р. № 40 |
|
Голова комітету з конкурсних торгів |
|
|
|
|
|
|
Копера О. М. |
|
|
|
Секретар комітету з конкурсних торгів |
(прізвище, ініціали) (підпис) М.П. |
|
|
|
Мороз О.М. |
|
|
|
|
|
|
(прізвище, ініціали) (підпис) |
|
|
|
|
|
|
|
|
ЗАТВЕРДЖЕНО |
|
|
|
|
|
|
|
|
Наказ Міністерства економіки України |
|
|
|
|
|
|
|
26.07.2010 № 922 |
|
|
|
|
|
|
|
|
(у редакції наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі |
|
|
|
|
|
|
України від 27.12.2011 №428) |
|
|
|
Із змінами і доповненнями, внесеними наказом Міністерства економічного |
|
|
|
|
розвитку і торгівлі України від 27 грудня 2011 року №428 |
|
|
Річний план закупівель зі змінами на 2014 рік |
Володимир-Волинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів |
"Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки"(13353993) |
№п/п |
Предмет закупівлі |
Код КЕКВ (для бюджетних організацій) |
Джерело фінансування |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
Процедура закупівлі |
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі |
Підрозділ(и) (особа(и)), яких планується залучити до підготовки документації конкурсних торгів (запиту цінових пропозицій, кваліфікаційної документації)) |
Примітка |
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 |
10.51.3 Масло вершкове та молочні пасти |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
2 |
10.51.1Молоко та вершки, рідинні, оброблені |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
3 |
10.51.4 Сир сичужний та кисломолочний сир |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
4 |
10.20.1 Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
5 |
10.13.1 Консерви та готові страви з м'яса, м'ясних субпродуктів чи крові |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги (скорочена процедура) |
грудень 2013р. |
|
|
6 |
10.11.1 М'ясо великої рогатої худоби,свиней, овець,кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги (скорочена процедура) |
грудень 2013 р |
|
|
7 |
10.71.1 Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
8 |
35.11.1 Енергія електрична |
2273 |
місцевий бюджет |
|
закупівля в одного учасника |
грудень 2013р |
|
|
9 |
35.22.1 Розподіляння газоподібного палива трубопроводами |
2274 |
місцевий бюджет |
|
закупівля в одного учасника |
грудень 2013р |
|
|
Затверджений рішенням комітету з конкурсних торгів від 16.01.2014 р. |
|
Голова комітету з конкурсних торгів |
|
|
|
|
|
|
Копера О. М. |
|
|
|
Секретар комітету з конкурсних торгів |
(прізвище, ініціали) (підпис) М.П. |
|
|
|
Шумовська В.Г. |
|
|
|
|
|
|
(прізвище, ініціали) (підпис) |
|
|
|
|
|
|
|
|
ЗАТВЕРДЖЕНО |
|
|
|
|
|
|
|
|
Наказ Міністерства економіки України |
|
|
|
|
|
|
|
26.07.2010 № 922 |
|
|
|
|
|
|
|
|
(у редакції наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі |
|
|
|
|
|
|
України від 27.12.2011 №428) |
|
|
|
Із змінами і доповненнями, внесеними наказом Міністерства економічного |
|
|
|
|
розвитку і торгівлі України від 27 грудня 2011 року №428 |
|
|
Річний план закупівель зі змінами на 2014 рік |
Володимир-Волинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів |
"Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки"(13353993) |
№п/п |
Предмет закупівлі |
Код КЕКВ (для бюджетних організацій) |
Джерело фінансування |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
Процедура закупівлі |
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі |
Підрозділ(и) (особа(и)), яких планується залучити до підготовки документації конкурсних торгів (запиту цінових пропозицій, кваліфікаційної документації)) |
Примітка |
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 |
10.51.3 Масло вершкове та молочні пасти |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
2 |
10.51.1Молоко та вершки, рідинні, оброблені |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
3 |
10.51.4 Сир сичужний та кисломолочний сир |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
4 |
10.20.1 Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
5 |
10.13.1 Консерви та готові страви з м'яса, м'ясних субпродуктів чи крові |
2230 |
місцевий бюджет |
|
запит цінових пропозицій |
грудень 2013р. |
|
|
6 |
10.11.3.М'ясо заморожене та заморожені харчові субпродукти; м'ясо та харчові субпродукти, інші |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
7 |
10.11.1 М'ясо великої рогатої худоби,свиней, овець,кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги (скорочена процедура) |
грудень 2013 р |
|
|
8 |
10.71.1 Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
9 |
35.11.1 Енергія електрична |
2273 |
місцевий бюджет |
|
закупівля в одного учасника |
грудень 2013р |
|
|
10 |
35.22.1 Розподіляння газоподібного палива трубопроводами |
2274 |
місцевий бюджет |
|
закупівля в одного учасника |
грудень 2013р |
|
|
Затверджений рішенням комітету з конкурсних торгів від 10.12.2013 р. № 51 |
|
Голова комітету з конкурсних торгів |
|
|
|
|
|
|
Копера О. М. |
|
|
|
Секретар комітету з конкурсних торгів |
(прізвище, ініціали) (підпис) М.П. |
|
|
|
Мороз О.М. |
|
|
|
|
|
|
(прізвище, ініціали) (підпис) |
|
|
|
|
|
|
|
|
ЗАТВЕРДЖЕНО |
|
|
|
|
|
|
|
|
Наказ Міністерства економіки України |
|
|
|
|
|
|
|
26.07.2010 № 922 |
|
|
|
|
|
|
|
|
(у редакції наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі |
|
|
|
|
|
|
України від 27.12.2011 №428) |
|
|
|
|
Із змінами і доповненнями, внесеними наказом Міністерства економічного |
|
|
|
|
розвитку і торгівлі України від 27 грудня 2011 року №428 |
|
|
Річний план закупівель зі змінами на 2014 рік |
Володимир-Волинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів |
"Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки"(13353993) |
№п/п |
Предмет закупівлі |
Код КЕКВ (для бюджетних організацій) |
Джерело фінансування |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
Процедура закупівлі |
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі |
Підрозділ(и) (особа(и)), яких планується залучити до підготовки документації конкурсних торгів (запиту цінових пропозицій, кваліфікаційної документації)) |
Примітка |
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 |
10.51.3 Масло вершкове та молочні пасти |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
2 |
10.51.1Молоко та вершки, рідинні, оброблені |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
3 |
10.51.4 Сир сичужний та кисломолочний сир |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
4 |
10.20.1 Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
5 |
10.13.1 Консерви та готові страви з м'яса, м'ясних субпродуктів чи крові |
2230 |
місцевий бюджет |
|
запит цінових пропозицій |
листопад 2013р. |
|
|
6 |
10.11.3.М'ясо заморожене та заморожені харчові субпродукти; м'ясо та харчові субпродукти, інші |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
7 |
10.11.1 М'ясо великої рогатої худоби,свиней, овець,кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги (скорочена процедура) |
грудень 2013 р |
|
|
8 |
10.71.1 Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання |
2230 |
місцевий бюджет |
|
відкриті торги |
листопад 2013р. |
|
|
Затверджений рішенням комітету з конкурсних торгів від 04.12.2013 р. № 48 |
|
Голова комітету з конкурсних торгів |
|
|
|
|
|
|
Копера О. М. |
|
|
|
Секретар комітету з конкурсних торгів |
(прізвище, ініціали) (підпис) М.П. |
|
|
|
Мороз О.М. |
|
|
|
|
|
|
(прізвище, ініціали) (підпис) |
|
|
|
|